Już 17 maja (piątek) o godz. 19:00 wybierz się z nami do słynącej z pysznych serów i wina Francji na przepyszną podróż kulinarną pod nazwą "Bon apetit France". Nasi kucharze zaserwują Wam wyjątkową kolację degustacyjną złożoną z dań: przystawka zimna, przystawka ciepła, zupa, danie główne, deser. Nasze wydarzenie uświetni koncert wokalistki młodego pokolenia, Olgi Jagiełło. Nie zabraknie też spotkania z zaproszonymi Gośćmi i konkursów z nagrodami. Bilety do nabycia w recepcji hotelu w cenie 129 zł. Więcej informacji pod numerem 25 644 30 00 wew. 400.
Zaplanuj wieczór na francuskie pyszności kuchni tradycyjnej, które zaserwujemy Ci w 5-daniowej kolacji degustacyjnej podczas zaplanowanego wydarzenia. Nasze spotkanie rozpoczniemy przystawką zimną Salade niçoise, czyli kruchymi sałatami z tuńczykiem, jajkiem przepiórczym, fasolką szparagową, ogórkiem zielonym, pomidorem, cebulą czerwoną, ziemniakami i oliwkami, przechodząc płynnie do podania przystawki ciepłej Bruschetta au chèvre z kozim serem, miodem, orzechami włoskimi i migdałami. Jako zupa pyszna Soupe à l’oignon (zupa cebulowa na wywarze mięsno-warzywnym z zapiekanym serem gruyere), a zwieńczeniem kolacji będzie danie główne - uczta wołowa Boeuf bourguignon, czyli wołowina duszona w czerwonym winie serwowana na risotto borowikowym i podawana z blanszowaną marchewką baby. Całość wieczoru osłodzi Crème brûlée, a tego dania nie trzeba specjalnie Państwu przedstawiać. Kochamy je wszyscy! Będzie przepysznie podczas wieczoru francuskiego w Hotelu Hetman!
Lorem ipsum dolor t-sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing.